Fællesskolen Hammelev Sct. Severin

• 5798005223009
  • Sct.Severin afd. Moltrupvej 3 6100 Haderslev, Hammelev afd. Erik Eriksens Vej 7 6500 Vojens

Ferie, ferie, ferie ....

Nyhed billede
Vi ses igen efter ferien, mandag den 13. august 2018 kl. 08.05.
    Thomas Tramm Rotendahl den 29-06-2018
    Kære forældre i Hammelevafdelingen

"Solen højt på himlen"... - lyder det i én af vore sommersange. Og det har bestemt været tilfældet de sidste mange uger. Vi håber, at det også bliver tilfældet de næste uger, hvor vi alle holder sommerferie.

Mandag den 13.august begynder det nye skoleår. 1.-6H møder blot som skemaet siger. Vores nye 0.klasse får særskilt brev med yderligere info om tidspunkt og program for første skoledag.
    Fællesskolen ligger skemaerne op samlet - og devil være tilgængelige i løbet af kort tid.

Lærerne er her også mandag og tirsdag d.2.-3.juli, så har dit barn glemt noget, er der mulighed for at kikke forbi. Skolen vil være lukket frem til 2.august, hvor vi møder i skole igen.

Jeg vil gerne på vegne af alle ansattte her i Hammelevafdelingen, sige tak for samarbejdet samt for støtte og opbakning til skolen i skoleåret 2017-2018.

Thomas Tramm Rotendahl
    Afd.leder