Fællesskolen Hammelev Sct. Severin

• 5798005223009
  • Sct.Severin afd. Moltrupvej 3 6100 Haderslev, Hammelev afd. Erik Eriksens Vej 7 6500 Vojens

Fællesskoledagen

Alle elever fra Fællesskolen Hammelev Sct. Severin har været samlet til Fællesskoledag i Damparken.

Nyhed billede
Vejret var perfekt og humøret højt.
  • Anette Grosbøl Jensen den 20-08-2018
    Kære forældre til 3. klasses elever på Sct. Severin Skole
    Sommerferien er forbi, og det betyder at Gl. Haderslev Kirke gerne vil invitere jeres børn til minikonfirmand.
    Alle 3. klasses elever fra Sct. Severin Skole og Haderslev Kristne Friskole tilbydes minikonfirmand forløb 12 onsdage i løbet af foråret i Gl. Haderslev Kirke. Første gang er onsdag d. 9. januar.
    Hver onsdag bliver eleverne hentet umiddelbart efter sidste time i skolegården.

Hvad er Minikonfirmander?

Folkekirken tilbyder minikonfirmandundervisning til alle børn i hele landet (oftest i 3. klasse).
    Børnene får et grundlæggende kendskab til kirke og den kristne kultur gennem fortællinger, leg, musik og kreative aktiviteter.
    Undervisningen er tilpasset børnenes alder og erfaringer, og lægger op til spørgsmål og undren.

Senere på efteråret får I tilsendt brochurer om forløbet.
    I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har nogle spørgsmål.

Mange hilsner
    Vibeke Hansen Vibe