Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • 74343550 /74343950
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

   Fællesskolen Hammelev Sct. Severin    

Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • 5798005223009
  • Sct.Severin afd. Moltrupvej 3 6100 Haderslev, Hammelev afd. Erik Eriksens Vej 7 6500 Vojens

Kort resume af skolebestyrelse møde fra den 25 januar 2016

Mødet blev afhold i Hammelev afdelingen og derfor var der to repræsentanter med fra Hammelevafdelings elevråd. Eleverne kunne fortælle at der er blevet arbejdet med at forbedre omgangstonen og der er blevet diskuteret gode ideer i forbindelse med dette emne. Eleverne kunne også fortælle at de legetasker der er på Hammelev afdelingen er blevet opgraderet til stor glæde for børnene, derudover er der god aktivitet på den oprettede skaterbane selv med de få ramper der er til rådighed, og derfor også ønsker om flere redskaber/ramper.

Skolebestyrelsen fortsatte diskussionen angående mad og – måltidspolitik, her blev der diskuteret det lokale tillæg for FHS. Her var der en god og konstruktiv diskussion og der kom forslag til nogle sidste justeringer af dokumentet.

Efterfølgende var der oplæg og diskussion angående indsatsområder for begge afdelinger. Der bliver arbejdet målrettede og fokuseret med klasserumsledelse og målstyret undervisning, hvor der hele tiden sker justeringer for at komme frem til bedst mulige resultater for de enkelte teams.

Mødet sluttede af med orientering fra skolelederen, hvor bestyrelsen blev opsummeret angående skolens økonomi, personale, skolefest samt planer for uddannelse af lærestaben.