• 74343550 /74343950

Fællesskolen Hammelev Sct. Severin

Besøg af Jesper Petersen

Nyhed billede
Tirsdag den 26. maj havde Hammelevafdelingen besøg af 2 politikere. Folketingspolitiker Jesper Petersen og kommunalpolitiker Henrik Rønnov. Jesper var på hjemmebane – som tidligere Hammelevborger og tidligere elev på skolen. Han kunne konstatere, at der er forandret meget, siden han forlod skolen for 20 år siden. Politikerne fik en rundvisning på skolen, hvor Jesper også fik lejlighed til at snakke lidt med et par af eleverne om boldspil i frikvartererne – selvom meget er lavet om på skolen, så kunne Jesper Petersen konstatere, at legeaktiviteterne var genkendelige.
En del af besøget omfattede også en drøftelse med nogle medarbejdere og ledelsen om arbejdet med skolereformen mv.
Den tilstundende valgkamp blev berørt nogle gange under besøget – Jesper fortalte, at kufferten var pakket, og at han var parat til at gå ind i valgkampen i lokalområdet.
    Ulla Arreborg den 28-05-2015
    Ansættelse af ny afdelingsleder i Hammelevafdelingen
    Ansættelsesudvalget afsluttede tirsdag  aften med ansættelsessamtaler processen omkring ansættelse af en ny afdelingsleder til Hammelevafdelingen. Der var udvalgt 4 kandidater til samtale blandt de i alt 11 ansøgere.
    Det var et enigt ansættelsesudvalg som efterfølgende pegede på Pia Paustian som ny leder i Hammelevafdelingen fra den 1.8.2015.
    Pia Paustian er 44 år, uddannet folkeskolelærer i 1997 og bosat i Starup.
    Pia kommer senest fra en stilling på UC Syddanmark, hvor hun gennem de senere år har arbejdet med bl.a. efter-og videreuddannelse af folkeskolelærere.
    Pia vil frem mod sommerferien besøge skolen for at hilse på børn og medarbejdere. En nærmere præsentation følger i Netop Nu.

Vi ønsker Pia et stort tillykke med stillingen og ser frem til et konstruktivt og spændende samarbejde.

Erling Eskildsen Conradsen

Ulla Arreborg den 27-05-2015
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Besøg af Jesper Petersen
    Ulla Arreborg den 13-05-2015
    Så er appen til ForældreIntra klar. Nu er det nemmere at bruge ForældreIntra på mobilen:
    Sådan kommer du i gang med appen
    Appen hedder ForældreIntra og ligger parat til download både i App Store (dog ikke iPad) og i Google Play.
    Første gang du starter appen, vælger du dine børns skoler. For hver skole du vælger, skal du indtaste dit ForældreIntra-brugernavn og password til den valgte skole.
    Hvis du har flere børn på den samme skole, vil de alle blive oprettet i appen.
    Under opsætningen vil du desuden få mulighed for at oprette en kode til din nye app. Dette anbefales, men kan fravælges.
    Herefter er din app parat!
    Du vil fremover få en meddelelse på din telefon, når der er nyt i de ForældreIntra, du er tilknyttet. Det er også muligt at få din telefon til at vibrere og afspille en lyd, når der er nyt (dette kan du til- og fravælge under indstillinger).
    Appen vil påminde dig om nyt i følgende områder i ForældreIntra:
     •Beskeder (kan fravælges)
    •Meddelelser fra kontoret